Vanwege de huidige omstandigheden hebben we besloten om de activiteiten die in deze maand gepland waren niet door te laten gaan. Graag zien we je in de nabije toekomst bij een van onze cursussen.

Persoonlijke Tarot-uitlegging

Aan tafel met duizend jaar levenswijsheid

Levensvragen zijn niet uniek van deze tijd. Wat wil ik bereiken? Waarom overkomt mij iets? Ben ik op de goede weg? Wat is de zin van mijn bestaan? Te allen tijde hebben mensen naar antwoorden op deze vragen gezocht.

De Tarot omvat onveranderde levenswijsheid in de meest geconcentreerde vorm: getallen, symbolen, afbeeldingen en kleuren. Daarom geeft een persoonlijke Tarot- uitlegging je opmerkelijk rake inzichten over jezelf en je leven. Je maakt daarnaast kennis met de tijdloze beeldtaal waarin de Tarot is geschreven.

Een Tarot-uitlegging heeft waarde voor iedereen of je nu verder bent op je levenspad of nog maar net aan het begin staat. Een persoonlijke Tarot-uitlegging duurt ongeveer 15-20 minuten.

Heb je vragen over deze activiteit? Mail je gegevens via contact. Eén van de docenten belt of mailt je dan terug.

Wil je na de Tarot-uitlegging meer weten en ervaren dan kan je je opgeven voor een een cursus. Of lees onze publicaties.

Deze cursus is op aanvraag.

Als je op deze datums niet kan, en toch kennis wilt maken met de Phoenix Tarot, neem dan contact met ons op.