In Amsterdam & Zwolle organiseert CASE verschillende inspirerende cursussen, workshops en Tarot leggingen. Je bent van harte welkom om deel te nemen! Studeer jij? Dan krijg je op vertoon van je studentenpas 40% korting op alle CASE activiteiten.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

5-weekse cursus ‘De Tarot leren kennen’

21 januari 2023 van 14:00 16:00

De opgeslagen kennis in de Tarot is duizenden jaren oud. De betekenis van de symbolen, kleuren en getallen in de Tarotkaarten geven belangrijke inzichten over de levensweg van de mens. De Tarot wordt daarom ook wel ‘Het boek van het leven’ genoemd.

Via symbolen, kleuren, getallen en verhalen krijgen de deelnemers inzicht in de lessen van de kaarten van de Phoenix Taro.

Inhoud en werkwijze

In de cursus ‘De Tarot leren kennen’ maak je kennis met verschillende wijzen om de betekenis van de Tarot te kunnen ontdekken. Je maakt kennis met esoterische wijsheden in de Tarot en de mogelijke betekenis daarvan in je leven. Je leert de Tarot kennen door zijn symbolen, kleuren, verhalen en lessen. Tijdens de cursus maken we gebruik van driedimensionale kaarten en Tarotmuziek om je verschillende ervaringen van de Tarot te geven.

Je kunt – als je dat wilt – de 21 Phoenix Taro kaarten kopen bij aanvang van de cursus. Cursusmateriaal met toelichtingen op de kaarten zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Cursusdata

De cursus vindt plaats op de volgende 7 zaterdagmiddagen van 14:00-16:00 in Zwolle: 21, 28 januari, 4, 11 en 18 februari.

Wil je meer weten over de Tarot? Lees onze publicaties.

€100

Zwolle

De Puntjes, Landsheerlaan 117-119
Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant