In Amsterdam, Amersfoort & Zwolle organiseert CASE verschillende inspirerende cursussen, workshops en Tarot leggingen. Je bent van harte welkom om deel te nemen! Studeer jij? Dan krijg je op vertoon van je studentenpas 40% korting op alle CASE activiteiten.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Persoonlijke Tarot-uitlegging

mei 25 van 13:00 16:00

Aan tafel met duizend jaar levenswijsheid

Levensvragen zijn niet uniek van deze tijd. Wat wil ik bereiken? Waarom overkomt mij iets? Ben ik op de goede weg? Wat is de zin van mijn bestaan? Te allen tijde hebben mensen naar antwoorden op deze vragen gezocht.

De Tarot omvat onveranderde levenswijsheid in de meest geconcentreerde vorm: getallen, symbolen, afbeeldingen en kleuren. Daarom geeft een persoonlijke Tarot- uitlegging je opmerkelijk rake inzichten over jezelf en je leven. Je maakt daarnaast kennis met de tijdloze beeldtaal waarin de Tarot is geschreven.

Een Tarot-uitlegging heeft waarde voor iedereen of je nu verder bent op je levenspad of nog maar net aan het begin staat. Een persoonlijke Tarot-uitlegging duurt ongeveer 15-20 minuten.

Heb je vragen over deze activiteit? Mail je gegevens via contact. Eén van de docenten belt of mailt je dan terug.

Wil je na de Tarot-uitlegging meer weten en ervaren dan kan je je opgeven voor een een cursus. Of lees onze publicaties.

€15

Cursuscentrum CASE

Bekijk de site van Organisator

Zwolle

101 Winkels, Nieuwstraat 100 Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant