In Amsterdam, Amersfoort & Zwolle organiseert CASE verschillende inspirerende cursussen, workshops en Tarot leggingen. Je bent van harte welkom om deel te nemen! Studeer jij? Dan krijg je op vertoon van je studentenpas 40% korting op alle CASE activiteiten.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

Verborgen betekenis in taal, letters & getallen

maart 11 van 14:00 16:00

Een introductie in esoterische inzichten waarmee je eeuwenoude kennis en nieuwe inspiratie ontdekt. Welk verhaal vertellen de getallen en de letters die wij dagelijks gebruiken? Welke diepere betekenis kan je vinden in een woord? Ontdek de tijdloze betekenis in taal, letters en getallen.

Wat leer je in deze cursus?

Deze cursus laat je anders kijken naar bijvoorbeeld de letter A. Wat is de symbolische betekenis van de driehoek in de letter A? En zie je de gelijkenis met een passer? Wat zegt deze eerste letter over het ontstaan van het leven en ons universum?

Je leert werken met anagrammen en je ontdekt wat de vormen van letters en getallen vertellen over hun betekenis. Ook krijg je inzicht in de essentie van een woord via numerieke sleutels.

Het begrijpen van symbolische betekenis van getallen en letters geeft je gereedschap om de esoterische, verborgen kennis te ontdekken die ligt opgeslagen in onze taal en in de oorsprong van onze woorden.

Met deze inspirerende inzichten open je nieuwe werelden.

€100

Cursuscentrum CASE

Bekijk de site van Organisator

Zwolle

De Puntjes, Landsheerlaan 117-119 Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant