Clearing your space

3-weekse cursus 'Je leefruimtes en hun atmosfeer optimaliseren'

In ons drukke leven met veel verschillende activiteiten is het belangrijk om bewust om te gaan met onze leefruimtes, zoals ons huis of de auto. Iedereen is bekend met het fysiek schoonmaken van een ruimte. Maar hoe kan je een ruimte energetisch schoon maken? Hoe kan je de atmosfeer in je eigen huis be´nvloeden?

De kwaliteit van de atmosfeer om je heen heeft invloed op je welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Door bepaalde oefeningen te doen en specifieke bewegingen te maken kun je jouw eigen energieveld en die van de ruimte waarin je leeft schoonmaken, ordenen of balanceren.

Inhoud en werkwijze

In de cursus 'Clearing your space' leer je hoe je de atmosfeer in verschillende ruimtes kunt optimaliseren. Je maakt kennis met het gebruik van de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur. Door deze elementen bewust in een ruimte te brengen of weg te laten kun je de ruimte fysiek en energetisch in balans brengen waardoor je jezelf daar beter voelt. Je leert bijvoorbeeld met specifieke soorten wierook en met de trillingen van belgeluiden de energiestromen in een ruimte te verbeteren en de natuurlijke balans te herstellen.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al eerder hebben deelgenomen aan de cursus 'De Aura', maar ook voor mensen die nog niet eerder met de aura of energievelden hebben gewerkt en interesse hebben in het optimaliseren van de atmosfeer in hun leefruimtes.

Deze cursus is op aanvraag.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de cursusadministratie.