Tarot - de reis tussen innerlijke en uiterlijke werelden

Een 4-weekse cursus voor wie zelf met de Tarot aan de slag wil.

De Tarot staat voor 21 invloeden die iedereen op verschillende manieren en momenten beleeft. Deze invloeden zijn vastgelegd in kleuren, symbolen en getallen, die je innerlijke en je uiterlijke wereld beschrijven. Hierdoor kan de Tarot je helpen te ontdekken wat belangrijk is in het leven en hoe je dit voor jezelf een plaats kunt geven.

Inhoud en werkwijze

Tijdens de cursus leer je verschillende betekenissen van de kaarten in je leven te herkennen door vanuit je eigen ervaring kaarten te maken. Je leert universele principes zien en toe te passen vanuit een balans tussen kennis, gevoel en intu´tie. Aan de orde komen onder meer kleursymboliek, de kaarten interpreteren in een legging en het 'lezen' van de persoon voor wie je de legging doet.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld zowel voor mensen die al eerder hebben deelgenomen aan de cursussen 'De Tarot leren kennen' of 'Symbolen in de Tarot', maar ook voor mensen die nog niet eerder met de Tarot hebben gewerkt en die interesse hebben in de toepassing van de Tarot in hun eigen leven.

Je kunt de Phoenix Tarot kaarten kopen bij aanvang van de cursus. Deze kaarten zijn binnen ons Tarot college ontworpen en vertegenwoordigen de 21 kaarten van de grote Arcana.

Deze cursus is op aanvraag.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de cursusadministratie.