Cursussen en workshops

Je zoekt een bepaalde activiteit en vindt deze niet terug in onze agenda? Op aanvraag kunnen ervaren docenten van CASE diverse cursussen en workshops verzorgen met minimaal 6 deelnemers. Neem contact op om de mogelijkheden af te stemmen.

Geplande activiteiten

Persoonlijke Tarot-uitlegging
Een persoonlijke legging geeft inzicht in wat belangrijk is voor jouw ontwikkelingsweg. Je kunt kennismaken met de Tarot in diverse steden.

Activiteiten op aanvraag

Mythen & Legenden
Ga mee op een ontdekkingsreis naar verborgen kennis in eeuwenoude mythen, legendes, sprookjes en scheppingsverhalen.
De Tarot leren kennen
Heb je wel eens van de Tarot gehoord en wil je op een levendige en inspirerende manier kennis en ervaring opdoen?
Meeting the Tarot
You may have heard about the Tarot and wish to see if the Tarot holds a possible value for your life.
De energetische wereld van de mens
'De energetische wereld van de mens', wat is dat? Wat is een aura? Kan je jezelf met bepaalde oefeningen vitaliseren? Dit zijn vragen waarop je in deze cursus antwoorden kunt vinden.
Lezing 'The Book of Life' & Tarot-leggingen
De lezing geeft een eerste indruk van de symbologie in de Phoenix Tarot en de levenslessen die hieruit getrokken kunnen worden.
Astrologie leren kennen
Ga mee op deze reis en maak op inspirerende en praktische manieren kennis met astrologie.
Workshop Gulden Snede & Fibonacci nummers
Maak op praktische wijze kennis met de verhoudingen van de Gulden Snede. Leer dit esoterische principe herkennen in de natuur, kunst en architectuur.
Creatief denken
Tijdens de cursus wordt ingegaan op de werking en de functie van ons brein. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de kennis en inzichten van wetenschappers en esoterische tradities.
De Aura
Deze cursus biedt op een inspirerende en praktische wijze verschillende methodes om het bewustzijn van onze eigen aura te vergroten. Ieder mens heeft het in zich om aura's te zien of te voelen.
Lichaam & Energie
Tijdens deze cursus leer je hoe je jouw vitaliteit kunt verbeteren met kennis over je eigen 'atmosfeer'. Er wordt vooral ook stilgestaan bij de interactie tussen lichaam en energie.
Clearing your space
In deze cursus leer je hoe je de atmosfeer in verschillende ruimtes kunt optimaliseren. Je leert met praktische methodes hoe je dit kunt toepassen in je eigen leven.
Handlezen en grafologie
Je kunt kennis maken met de eeuwenoude kunst van het handlezen en handschriftkunde.
Zang
Je kunt luisteren naar een aantal bijzondere liederen en zal zelf ook een aantal leren zingen. Door aandacht te besteden aan klank en houding ervaar je meer van de essentie van het lied.
Symbolen
Maak kennis met symboliek aan de hand van veel praktische voorbeelden en leer bewuster te kijken naar de betekenis van verschillende alledaagse symbolen.
Kleur
Door je meer bewust te zijn van de betekenis en invloed van kleur, krijg je meer keuze in het gebruik van kleuren en de verschillende energieën die daarbij horen. Dit kun je toepassen in je huis, voor je gezondheid en in wat je wilt uitstralen.
Symbolen in de Tarot
Leer de betekenis van symboliek herkennen met de 21 Tarotkaarten van de Phoenix Tarot. Ontdek onder anderen de verwijzingen naar astrologie, mythologie en alchemie.
Workshop over de Tarot
Deze workshop geeft een introductie over de Phoenix Tarot en geeft een eerste indruk van de symboliek en de levenslessen die hieruit getrokken kunnen worden.
Inzicht in je leven door de Tarot
Tijdens de cursus leer je verschillende betekenissen van de kaarten in je leven te herkennen, door vanuit je eigen ervaring kaarten te maken.
Numerologie
Leer over de unieke kwaliteiten of eigenschappen van de getallen aan de hand van veel praktische voorbeelden en ontdek hoe je met nieuwe ogen kunt kijken naar de getallen om je heen.
Tarot - de reis tussen innerlijke en uiterlijke werelden
Een 4-weekse cursus voor wie zelf met de Tarot aan de slag wil.
Workshop Ontdek Kleur via Muziek & Beweging
Leer ontdekken hoe kleur je beïnvloedt en welke rol kleur kan hebben in menselijke en persoonlijke ontwikkeling.
The Tarot through music and movement
In this workshop we will work in a creative and active way. We will use movements and postures, the voice and Tarot music.
De Slang en Adelaar in de Tarot
Ga mee op een praktische en inspirerende reis door de eeuwenoude symboliek van de Slang en de Adelaar in de Tarot.
The 7 planets of the Ancients
This workshop will offer you an inspiring journey to rediscover the heritage of the 7 planets of the ancients and how we meet them in our everyday lives.
Beginner's mind
Buy yourself a nice, new notebook. Create some time to do a new course and learn things that will change your outlook on life. Too good to be true?
Beginner's mind
Koop voor jezelf een mooi nieuw schrift. Maak wat tijd om aan een nieuwe cursus mee te doen en leer iets wat je blik op het leven zal veranderen. Te mooi om waar te zijn?
Handlezen of een persoonlijke Tarot-legging
Een persoonlijke Tarot-legging of handlezing geeft inzicht in wat belangrijk is voor jouw ontwikkelingsweg.
Lezing 'De Zoektocht van de Mens'
De lezing geeft een eerste indruk van de symbologie in de Phoenix Tarot en de levenslessen die hieruit getrokken kunnen worden.
Introduction into Astrology
Join this inspirational and practical course on Astrology.
Lecture: Colour
Come to know the symbolic meaning of colour and it's miraculous effects on us.
Lecture: Symbology
Learn to unlock ancient wisdom which is hidden in symbology.
Lecture: Golden mean & Fibonacci numbers
A practical and inspiring way into the ratio of the Golden mean and the Fibonacci numbers.

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van CASE? Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze dan ongeveer drie keer per jaar per e-mail.

Wil je door ons gebeld worden of persoonlijk contact met een docent? Wij reageren binnen 48 uur.

Neem contact met ons op via e-mail.