Cursusvoorwaarden

Programma

Het programma bestaat voornamelijk uit praktische oefeningen, afgewisseld met aanvullende theorie. Centraal staat het leren door eigen ervaring. Het programma is zo opgezet dat er genoeg ruimte is voor specifieke wensen of vragen van de deelnemers.

Doelgroep

Er is geen voorkennis noodzakelijk over het onderwerp. Minimumleeftijd voor deelname is achttien jaar. Er wordt gewerkt in groepen van maximaal vijftien personen voor cursussen, en maximaal twintig deelnemers voor workshops.

Activiteiten op maat

Elk cursusjaar wordt het programma vernieuwd, en wordt er een keuze gemaakt uit de vele onderwerpen die door de colleges aangeboden worden. Onderwerpen die jouw speciale belangstelling hebben, maar op dit moment niet in het cursusprogramma voorkomen, kunnen bij voldoende belangstelling georganiseerd worden. Op uitnodiging geven de docenten van CASE lezingen aan groepen vanaf acht deelnemers.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de cursusadministratie. Wanneer je een vraag hebt over één van de cursussen of workshops dan zal de betreffende docent contact met je opnemen. Mail ons jouw telefoonnummer, dan belt de docent je binnen 48 uur terug. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van het cursusaanbod, kun je je abonneren op onze e-mail nieuwsbrief.

Inschrijving

Inschrijving is mogelijk via deze website. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van inschrijving, nadere informatie over de cursus of workshop en de betalingsgegevens.

Betalingsvoorwaarden

Graag ontvangen wij het cursusgeld uiterlijk binnen één week na inschrijving op bankrekening NL 79 ABNA 0823795985 ten name van Stichting CASE. Indien de cursus binnen één week na inschrijving plaatsvindt, verwachten wij dat het cursusgeld op de dag van inschrijving wordt overgeboekt naar bovenstaande bankrekening.

Annuleringsvoorwaarden

Je kunt jouw inschrijving annuleren door een verzoek tot annulering te mailen aan info[@]cursuscentrumcase[.]nl. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van annulering. Annulering van de inschrijving is kosteloos tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de cursus wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht. Na aanvang van de cursus is restitutie van het cursusgeld niet meer mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.