Project Description

De energetische wereld van de mens

5-weekse Aura-cursus

‘De energetische wereld van de mens’, wat is dat? Waarom voel je je na een strandwandeling anders dan na een paar uur slenteren door een winkelstraat? Wat is een aura? Kan je jezelf met bepaalde oefeningen vitaliseren? Dit zijn vragen waarop je in deze cursus antwoorden kunt vinden.

We werken vanuit wetmatige principes en aan de hand van diepgaande kennis over het menselijk lichaam. Je leert de functie en manifestaties van de aura herkennen in verschillende culturen en religies, architectuur, kleding, kunst en traditionele dansen.

We gaan dieper in op de volgende vragen:
– Wat is de functie van een energieveld?
– Hoe kan ik mijn aura beschermen?
– Hoe kan ik mezelf vitaliseren?

Of je er bewust van bent of niet, al het leven en ook ieder mens heeft een beschermde atmosfeer waarbinnen je leeft en groeit. Iedereen heeft zelfs het vermogen om aura’s te zien of te voelen. Tijdens de cursus leer je dit vermogen weer tot leven te brengen en jouw energetische wereld te beïnvloeden.

Kijk in de agenda voor locatie & data

Andere CASE activiteiten

Gulde Snede
Gulde Snede
In deze workshop ontdek je de Gulden Snede verhouding, een universele wetmatigheid, in de natuur en in kunst en architectuur.
De Tarot leren kennen
De Tarot leren kennen
Via symbolen, kleuren, getallen en verhalen krijg je in deze cursus inzicht in de essentiële levenslessen van de kaarten van de Phoenix Taro.
Kleur
Kleur
Ontdek in deze workshop de symbolische betekenis en hoe de impact en energie van verschillende kleuren ons dagelijks beïnvloeden.

Inspiratie opdoen? Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je staat nu ingeschreven op de CASE nieuwsbrief.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.