Project Description

De Tarot leren kennen

De opgeslagen kennis in de Tarot is duizenden jaren oud. De betekenis van de symbolen, kleuren en getallen in de Tarotkaarten geven belangrijke inzichten over de levensweg van de mens. De Tarot wordt daarom ook wel ‘Het boek van het leven’ genoemd.

Wat leer je in deze cursus?

In de cursus ‘De Tarot leren kennen’ maak je kennis met de Phoenix Taro. Op verschillende manieren ga je de betekenis van de Tarot ontdekken. Je maakt kennis met esoterische wijsheden in de Tarot en de mogelijke betekenis daarvan in jouw leven. Je leert de Tarot kennen door zijn symbolen, kleuren, mythes en verhalen. Tijdens de cursus gebruiken we ook ‘driedimensionale kaarten’ en Tarotmuziek om je zo verschillende ervaringen van de Tarot te geven.

Je kunt – als je dat wilt – de 21 Phoenix Taro kaarten kopen bij aanvang van de cursus.

Cursusmateriaal met toelichtingen op de kaarten zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Wil je meer weten over de Tarot? Lees onze artikelen.

Kijk in de agenda voor locatie & data

Andere CASE activiteiten

Gulde Snede
Gulde Snede
In deze workshop ontdek je de Gulden Snede verhouding, een universele wetmatigheid, in de natuur en in kunst en architectuur.
De Tarot leren kennen
De Tarot leren kennen
Via symbolen, kleuren, getallen en verhalen krijg je in deze cursus inzicht in de essentiële levenslessen van de kaarten van de Phoenix Taro.
Kleur
Kleur
Ontdek in deze workshop de symbolische betekenis en hoe de impact en energie van verschillende kleuren ons dagelijks beïnvloeden.

Inspiratie opdoen? Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je staat nu ingeschreven op de CASE nieuwsbrief.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.