Astrologie leren kennen

5-weekse cursus

Wat is astrologie? Hoe kan het dat sterren en planeten invloed hebben op ons leven? Wat kan ik leren van sterrenbeelden? Wat kan ik leren van de planeten en de 4 elementen? Hoe kan ik dat toepassen in mijn dagelijks leven? Kan ik anderen en mezelf beter begrijpen door astrologie?

Ervaar de invloed van sterren en planeten op ons leven door kennis van enkele basisprincipes. De 12 sterrenbeelden zijn opgebouwd vanuit een aantal bouwstenen, zoals de 4 elementen (vuur, water, aarde en lucht) en de 7 (traditionele) planeten van ons zonnestelsel. Wanneer je die kunt herkennen gaan de sterrenbeelden spreken en kun je leren zien hoe de sterren en planeten jou en anderen be´nvloeden.

In deze cursus werken we praktisch en intu´tief zodat je de eigenschappen van de astrologische tekens echt kunt ervaren. Je kunt daardoor anderen beter begrijpen en meer contact krijgen met je astrologische aard. Welke kleuren, vormen, ritmes, activiteiten en energie passen bij jouw teken en hoe kun je dat gebruiken in je dagelijks leven.

Inhoud cursus

De bouwstenen van de zodiak/dierenriem en haar 12 sterrenbeelden. Welke invloeden bepalen de karakters van de 12 tekens.
De 4 elementen: aarde, water, lucht en vuur. De eigenschappen van deze elementen herkennen met voorbeelden uit de natuur, voorwerpen, kunst, cultuur en menselijk gedrag.
De 7 planeten: zon, maan, mercurius, venus, mars, jupiter en saturnus. Ontdek de eigenschappen van deze planeten. Hoe vertalen we dit naar de aard en expressie van de sterrenbeelden.

Doe mee aan deze cursus en schrijf je hier in.

Lees meer over astrologie in ons artikel.

Deze cursus is op aanvraag.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de cursusadministratie.