Project Description

Beginner’s mind

Een esoterische studie naar de werking van onze zintuigen, ons brein en onze geest

‘Leren om opnieuw te kijken’

Hoe nemen we de wereld om ons heen waar, hoe zien we de wereld in onszelf? Een esoterische studie naar de werking van onze zintuigen, ons brein en onze geest.

‘Handvatten die de eeuwen hebben overleefd’
De betekenis van letters, getallen en symbolen zijn zoals gereedschappen in een gereedschapskist. Ze leren kennen is stap één.

‘De regenboog bekent kleur’
Wat vertelt eens kleur? Wat betekenen de verschillende kleuren in de tradities in de wereld. Hoe kan je kleuren op een andere manier gebruiken in je leven?

‘Werken met handvatten’
Praktisch en creatief werken. Ontdek hoe je gebruik kan maken van letters, getallen, symbolen en kleur met muziek, beeldende kunst en beweging.

‘Nieuw inzicht in de functie van de mens’
Ontdek in deze inspirerende cursus hoe de mens in staat is om betekenis te ontdekken en te geven. Je krijgt praktische en vernieuwende inzichten vanuit eeuwenoude kennis.

Bekijk onze agenda

Andere CASE activiteiten

Gulde Snede
Gulde Snede
In deze workshop ontdek je de Gulden Snede verhouding, een universele wetmatigheid, in de natuur en in kunst en architectuur.
De Tarot leren kennen
De Tarot leren kennen
Via symbolen, kleuren, getallen en verhalen krijg je in deze cursus inzicht in de essentiële levenslessen van de kaarten van de Phoenix Taro.
Kleur
Kleur
Ontdek in deze workshop de symbolische betekenis en hoe de impact en energie van verschillende kleuren ons dagelijks beïnvloeden.

Inspiratie opdoen? Diepere betekenis ontdekken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je staat nu ingeschreven op de CASE nieuwsbrief.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.