Project Description

Verborgen betekenis in taal, letters & getallen

Welk verhaal vertellen de getallen en de letters die wij dagelijks gebruiken? Welke diepere betekenis kan je vinden in een woord? Ontdek de tijdloze betekenis in taal, letters en getallen.

Wat leer je in deze cursus?

Deze inspirerende cursus laat je anders kijken naar bijvoorbeeld de letter A. Wat is de symbolische betekenis van de driehoek in de letter A? En zie je de gelijkenis met een passer? Wat zegt deze eerste letter over het ontstaan van het leven en ons universum?

Je leert werken met anagrammen en je ontdekt wat de vormen van letters en getallen vertellen over hun betekenis. Ook krijg je inzicht in de essentie van een woord via numerieke sleutels.

Het begrijpen van symbolische betekenis van getallen en letters geeft je gereedschap om de esoterische, verborgen kennis te ontdekken die ligt opgeslagen in onze taal en in de oorsprong van onze woorden.

Met deze inspirerende inzichten open je nieuwe werelden.

Wil je meer weten over de betekenis in getallen? Lees het artikel over de getallen 1 & 2.

Kijk in de agenda voor locatie & data

Andere CASE activiteiten

Gulde Snede
Gulde Snede
In deze workshop ontdek je de Gulden Snede verhouding, een universele wetmatigheid, in de natuur en in kunst en architectuur.
De Tarot leren kennen
De Tarot leren kennen
Via symbolen, kleuren, getallen en verhalen krijg je in deze cursus inzicht in de essentiële levenslessen van de kaarten van de Phoenix Taro.
Kleur
Kleur
Ontdek in deze workshop de symbolische betekenis en hoe de impact en energie van verschillende kleuren ons dagelijks beïnvloeden.

Inspiratie opdoen? Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je staat nu ingeschreven op de CASE nieuwsbrief.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.